Cuphead Novinka Cuphead: The Delicious Last Course má datum vydání

Cuphead: The Delicious Last Course má datum vydání

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Rozšíření přinese nový ostrov a postavu.

Reklama

Originální a pekelně těžká hra Cuphead z roku 2018 slavila obrovský úspěch a vývojáři ze studia MDHR o rok později oznámili, že se chystá rozšíření, které přinese nový ostrov, několik bossů a novou postavu, Ms. Chalice.

Poté však docházelo k neustálým odkladům a už to pomalu vypadalo, že se DLC snad nikdy nedočkáme. Naštěstí tomu tak není, na dnešních The Game Awards jsme se dočkali povedeného hudebního představení a hlavně nové ukázky právě z rozšíření The Delicious Last Course.

I samotný trailer je velmi pěkně udělaný a určitě doporučuji, abyste si jej pustili sami. Nejdůležitější informací je však datum vydání, a to je stanoveno na 30. června 2022.

Všichni hráči se dočkají najednou, na rozdíl od základní hry DLC nebude mít žádnou exkluzivitu. Míří na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Na konzolích nové generace bude samozřejmě k dispozici skrz zpětnou kompatibilitu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama