Cyberpunk 2077 bude mít dvě verze pro next-gen konzole
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 bude mít dvě verze pro next-gen konzole

Cyberpunk 2077 bude mít dvě verze pro next-gen konzole

Johny

Johny

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Dozvěděli jsme se pár nových informací o hře a dalších projektech největší polské herní společnosti.

Reklama

Po několika měsíčním suchu, nám teď CD Projekt přinesl další nálož informací díky čtvrtečním hovoru o finančních výsledcích s investory. V hovoru CD Projekt uspořádal i QnA sekci, kde se investoři mohli vybraných představitelů společnosti dotázat na různé informace o Cyberpunku 2077, o vývoji dalších projektů nebo na plány společnosti s ohledem na řádící virus Covid-19. Z odpovědí z audiového záznamu nám přišly zajímavé tyto:

  • Cyberpunk 2077 je, co se týká obsahu, dokončen. Týmy se teď starají o vyhledávání a opravování chyb ve hře.
  • Hra už prošla věkovým zhodnocením ve většině zemích. Nebylo oznámeno, jaké věkové omezení hra dostává, ale můžeme se domnívat, že bude stejné jako v případě hry The Witcher 3: Wild Hunt, která obdržela rating M nebo 18.
  • Na projektech spojených se Cyberpunkem pracuje méně než 600 zaměstnanců. Studio ve Wroclawi (cca 40 členů) se zabývá multiplayerem, kterého se dočkáme nejdříve za dva roky. Cyberpunk 2077 testuje dvakrát tolik testerů, než jich bylo u vývoje třetího Zaklínače.
  • Spokko studio pracující na mobilním projektu, o kterém zatím nevíme nic, kromě toho, že je spojený se Cyberpunkem, aktuálně vyvíjí prototyp hry. Na více informací je ještě brzo.
  • I při hrozícím nakažení Coronavirem, výroba fyzických kopií nebyla vůbec ovlivněna a pokračuje tak, jako by se nic nedělo. Pár z nich bylo už dokončeno.
  • To se ale nedá říct o lokalizaci hry, která prý narazila na trable. Nahrávací studia jsou teď uzavřena a CD Projektu chybí nahrát zbytek dabingu postav. Je tedy možné, že hra vyjde s chybějícími namluvenými větami některých postav. Není to ale prý nic vážného. Chybějící zvukové záznamy se dají nahrát později a do hry bude možné je dostat pomocí patche nebo updatu.
  • Nejvíce předobjednaných kopií bylo zaznamenáno na PC. Sony a Microsoft totiž nevyplácejí pobídky dopředu.
  • Konzole Xbox Series X obdrží dvě verze hry. První verze bude hratelná, jakmile to bude možné, prostřednictvím funkce Smart Delivery nové konzole. Druhá verze, která bude ta pravá, maximálně vylepšená pro next-gen, dorazí později. Prozatím se můžeme domnívat, že PlayStation 5 obdrží jenom tu druhou, protože Sony ještě nepředstavilo podobnou funkci jako Smart Delivery.

Příští týden 16. 4. měla také hra Cyberpunk 2077 původně vyjít, a proto existuje menší šance, že se dočkáme ještě dalších nových informací.

Cyberpunk 2077 vychází 17. září na platformách PC, PS4 a Xbox One. Majitelé Xbox One verze obdrží verzi pro nový Xbox Series X zdarma. Hru můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama