Cyberpunk 2077 cílí na současnou generaci konzolí
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 cílí na současnou generaci konzolí

Cyberpunk 2077 cílí na současnou generaci konzolí

Yurris CZ

Yurris CZ

22
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Majitelé PlayStationu 4 či Xboxu One se nemusejí bát, že by o akční RPG přišli.

Reklama

Na pomyslném Olympu nejlepších her z letošní E3 má své čestné místo i Cyberpunk 2077. Veleočekávané akční RPG od polského CD Projektu se blýsklo povedeným trailerem, ale také 50 minut dlouhou herní ukázkou za zavřenými dveřmi. Základní postřehy a rysy celé hry sepsal kolega Martin ve svém článku.

Po pozření všech informací má většina jistě na mysli datum vydání, to po prvním pořádném traileru samozřejmě znát nemůžeme. Kdy Cyberpunk 2077 vyjde by mohl alespoň trochu přiblížit postoj vývojářů. Pro zahraniční web Game Informer sdělil herní designér Patrick Mills následující: "Současná generace konzolí je to, na co cílíme. Zaměřujeme se na Xbox One, PlayStation 4 a samozřejmě i PC." Druhým dechem Mills také vyvrací poplašnou zprávu, která hlásala, že se Cyberpunk na současné konzole nepodívá.

Podle různých předpokladů a analytických průzkumů dorazí další konzolová generace okolo roku 2020. Jestliže je tedy Cyberpunk zaměřen na současnou generaci, která se nachází na svém vrcholu a v poslední fázi, mělo by očekávané RPG vyjít před příchodem "next-genu." Máme tedy vydání Cyberpunku 2077 očekávat před rokem 2020 nebo budeme opět svědky vydání na dvě generace najednou? Na závěr je nutno podotknout, že CD Projekt samozřejmě počítá s budoucností hraní.


Cyberpunk 2077 je již možné předobjednat v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama