Cyberpunk 2077 doplní fyzická karetní hra
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 doplní fyzická karetní hra

Cyberpunk 2077 doplní fyzická karetní hra

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9
Platformy pkgsrc Desková hra

Afterlife vám během příštího roku dovolí najímat jednotky, které si mohou předávat zkušenosti, a vysílat je na různé mise.

Reklama

CD Projekt RED má s karetními hrami letité zkušenosti. Svého času bylo možné sehnat fyzické karetní balíčky s motivy prvního či druhého Zaklínače a pak je tu samozřejmě gwint, původně minihra v Zaklínači 3, později samostatný free-to-play titul pod názvem Gwent: The Witcher Card Game. A ani Cyberpunk 2077 nebude o svou karetní dávku ochuzen, byť tentokrát půjde opět o něco hmatatelného.

Vývojáři představili fyzickou karetní hru nazvanou Cyberpunk 2077 - Afterlife: The Card Game. Vzniká za spolupráce CD Projektu RED s vydavatelskou společností CMON, přičemž bude na zahraničním trhu k dostání někdy v průběhu příštího roku (o možnosti vydání u nás zatím nemáme žádné informace). Hra vám umožní stát se členem frakce Fixerů, hlavounů a obchodníků s daty, najímat kyberpunkery, řádně je vybavit a posílat na různé mise.

Každá úspěšná mise zvýší váš atribut Street Cred a jednotky, které přežijí, se stanou Veterány, načež mohou předávat znalosti a zkušenosti novým rekrutům. Tvůrci slibují nutnost vyvážit to, co chcete a co si můžete dovolit, inovativní mechaniky lízání karet a speciální herní plochu. Také se musíte rozhodovat, které karty si chcete koupit a které obětujete, abyste měli dost prostředků na koupi nových.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama