Cyberpunk 2077 jako PlayStation 1 hra
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 jako PlayStation 1 hra

Cyberpunk 2077 jako PlayStation 1 hra

Michal Jonáš

Michal Jonáš

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Fanouškovský projekt ukazuje schopnosti herního editoru Dreams.

Reklama

Cyberpunk 2077 od polského CD Projektu je asi tou nejočekávanější hrou první poloviny letošního roku. Termín vydání má 16. dubna na PC, PS4 a X1. Tato druhá videohra ze světa stolního RPG Cyberpunk (poprvé vydaného v roce 1988 jako Cyberpunk 2013) nyní dostala fanouškovsky zhoršenou verzi Cyberpunk 1997, která se inspirovala tehdejšími hrami pro první PlayStation.

Krátké demo Cyberpunk 1997 vytvořil angličan vystupující pod přezdívkou Bearly Regal, jenž se na různé zhoršené a vylepšené herní blbůstky specializuje. Autor tuto krátkou ukázku vytvořil v unikátním herním editoru Dreams od tvůrců sérií LittleBigPlanet a Tearaway ze studia Media Molecule, o němž jsme široce informovali v minulém roce.

Cyberpunk 1977 je zachycen pouze ve formě krátkého čtvrthodinového videa a autor minimálně prozatím nechce svoji krátkou hratelnou ukázku nijak jinak sdílet. Herní editor Dreams vyjde prakticky za měsíc, konkrétně na Svatého Valentýna v únoru 2020 exkluzivně na PS4 za cenu 999,-.

Pro pamětníky, v roce 1997 byly první PlayStation teprve zhruba dva roky (od japonské premiéry) a v tuto sezónu vyšly v Evropě takové parádní tituly jako Ace Combat 2, Colony Wars, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back, Destruction Derby 2, Formula 1 '97, G-Police, Grand Theft Auto 2 (na něj Cyberpunk 1977 jasně odkazuje), Micro Machines V3, Oddworld: Abe's Oddysee, PaRappa the Rapper, Rage Racer, TOCA 2 Touring Cars či Tomb Raider II.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=1k1MdFCy4hc[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama