Cyberpunk 2077 konečně naplno odhalen
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 konečně naplno odhalen

Cyberpunk 2077 konečně naplno odhalen

Martin Cvrček

Martin Cvrček

36
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Vítejte ve městě Night City.

Reklama

Je to už neuvěřitelných 6 let, co polské studio CD Projekt RED formálně oznámilo, že připravuje kyberpunkové RPG Cyberpunk 2077 na motivy papírového RPG stvořeného Mikem Pondsmithem. Tehdy jsme se dočkali parádního CGI teaseru a od té doby se sem tam objevily nějaké ty střípky informací, náznaky a úniky, ale plnohodnotné odhalení ne a ne přijít. Dnes však šestileté ticho skončilo.

Konečně se můžeme podívat, jak Cyberpunk 2077 vypadá v akci, a to hlavně díky traileru. Ten se zaměřuje na život ve městě Night City a ukazuje, že se podíváme do technologicky vyspělého, ale prohnilého světa plného technologií, neonů, zbraní, násilí, rychlých vozidel i špíny pod povrchem. A jen tak mimochodem, všechny záběry mají pocházet z herního enginu, kterým by měl být RED engine, který ve svých starších verzích využil již Zaklínač 2 a Zaklínač 3.

Cyberpunk 2077 je v kostce příběhové RPG zasazené do otevřeného světa, v němž hrajete za žoldáka známého jako V, který míří na vrchol, přičemž právě získal svůj první pořádný kontrakt. Ve světě pouličních gangů, znalců technologií a sítí, korporátů a hackerů musíme v jeho roli udělat první krok, abychom se stali městskou legendou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama