Cyberpunk 2077 má být novou blockbusterovou značkou
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 má být novou blockbusterovou značkou

Cyberpunk 2077 má být novou blockbusterovou značkou

Michal Burian

Michal Burian

14
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Pro CD Projekt RED jde o nového Zaklínače 3.

Reklama

Zaklínač 3: Divoký hon s dvojicí rozšíření Srdce z kamene a O víně a krvi byl pro polské studio CD Projekt RED dosud největší hrou, která zároveň prodala nejvíce kusů. Ještě více je očekáváno od zbrusu nového open-world RPG s názvem Cyberpunk 2077.

O nové značce krátce promluvil generální ředitel firmy na nedávném semináři. Pochopitelně neřekl nic nového, neprozradil žádné detaily o hře, ale je z Cyberpunku 2077 dost nadšen a tvrdí, že od samotného začátku půjde o novou blockbusterovou značku, jež je ambicióznější než Zaklínač 3.

„Cyberpunk je našim novým Zaklínačem 3, ale oproti němu je ambicióznější. Našim cílem je přinést novou blockbusterovou značku, která je zasazena do futuristického světa. Jde o skutečné RPG, podobně jako Zaklínač 3 a je určeno pro dospělé hráče. Přineseme detailní a samozřejmě otevřený svět,“ řekl Adam Kicinski, generální ředitel CD Projektu.

„Skvělá hra, ambicióznější než Zaklínač 3. Věřím, že se můžeme zaměřit na ambicióznější obchodní cíle, ale hráči a kvalita jsou pro nás hlavní prioritou.“

Cyberpunk 2077 bude plnohodnotně odhalen na červnové E3 v Los Angeles. Vývojáři připravují trailer a s největší pravděpodobností prozradí více detailů.

Co se týče Zaklínače, tak CD Projekt RED nemůže vytvořit Zaklínače 4. Důvod? Zaklínač byl od začátku plánován jako trilogie. „Nikdo neřekl, že se jednoho dne nebudeme rozhodovat o vývoji v universu Zaklínače. Teď se ale soustředíme na Cyberpunk a Gwent,“ dodal Kicinski.

Záznam ze semináře si můžete pustit ve videu. Začíná od 3:16:00.

Zdroj: PCGamer.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama