Cyberpunk 2077 nebude exkluzivně na Epic Games Store
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 nebude exkluzivně na Epic Games Store

Cyberpunk 2077 nebude exkluzivně na Epic Games Store

Michal Burian

Michal Burian

55
Platformy Windows PC

CD Projekt RED se proti tomu vymezil.

Reklama

Jedním z nejhlasitějších témat v posledních týdnech je vydání PC verze Metra Exodus exkluzivně na platformě Epic Games Store. Mnoho hráčů se s tím nedokáže smířit, píšou, že budou dobrodružství v post-apokalyptickém Rusku bojkotovat a raději si rok počkají, aby si poté Metro Exodus na Steamu mohli koupit (i ve fyzické verzi bude klíč na Epic Store). Situace došla tak daleko, že mnozí hráči se strachují o osud dalších her, protože nižší provize a vidina peněz za exkluzivní dohodu s Epic je pro mnohé vývojáře lákavá. Jak to tedy bude u očekávaného Cyberpunku 2077?

U akčního RPG titulu od tvůrců Zaklínače nic takového nehrozí. Polské studio CD Projekt RED nemá v plánu prodávat svou žhavou novinku pouze v tomto obchodě. Ono to dává smysl, když společnost vlastní GOG.com, kde prosazuje hry bez protipirátských ochran. Pokud by si tato firma měla vybrat nějakou platformu jako exkluzivní, jistě by sáhla po té své kde neplatí žádné provize.

Cyberpunk 2077 nemá stanovené datum vydání, ve vývoji je pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednat můžete na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama