Cyberpunk 2077 předán k věkovému zhodnocení
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 předán k věkovému zhodnocení

Cyberpunk 2077 předán k věkovému zhodnocení

Johny

Johny

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Teď se pracuje na technické části hry a také jsme zjistili, že obal hry bude oboustranný.

Reklama

Nejočekávanější titul letošního roku, Cyberpunk 2077, byl minulý týden předán společnostem jako PEGI a ESRB k zhodnocení, jaké věkové označení si hra zaslouží. Prezident společnosti CD Projekt, Adam Kiciński, věří, že hra do měsíce obdrží stejné věkové omezení jako The Witcher 3: Wild Hunt. Vývojáři teď akorát pracují na technické části hry a vychytávají všechny mouchy. Obsahově může být hra tedy již dokončená.

CD Projekt RED k Mezinárodnímu dni žen také odhalil nový wallpaper hry, který obsahuje ženskou verzi hlavní postavy hry, V. Tento wallpaper bude zároveň součástí boxartu fyzických kopií. Pokud se vám tedy na krabičce hry nebude líbit mužská verze V, jednoduše obal otočíte a na čelní straně bude k vidění ženská verze.

Další wallpapery, včetně těchto, můžete najít na oficiálních stránkách hry cyberpunk.net.

Nedávno CD Projekt RED také novinářům sdělil, že kopie hry k zrecenzování obdrží několik týdnů před vydáním. Informační embargo bude ukončeno o víkendu před vydáním hry, tedy 12. nebo 13. září. Bližší informace sděleny nebyly, ale recenze se v této době určitě dočkáte.

Na závěr něco k pobavení - nízkorozpočtová verze traileru hry.

Cyberpunk 2077 vychází 17. září na platformách PC, PS4 a Xbox One. Majitelé Xbox One verze obdrží verzi pro nový Xbox Series X zdarma. Hru můžete předobjednat na Xzone.cz.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama