Cyberpunk 2077 rozhodně krátký nebude
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 rozhodně krátký nebude

Cyberpunk 2077 rozhodně krátký nebude

Ondřej Partl

Ondřej Partl

43
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Vedoucí oddělení zajištění kvality se pochlubil časem z jednoho svého průchodu.

Reklama

Jak to z nedávných zpráv vypadá, tak dalšího odkladu veleočekávaného titulu Cyberpunk 2077 se zřejmě již nedočkáme, jelikož podle fotografií, krabičky se hrou již dorazily do velkoskladů, což by nasvědčovalo tomu, že si 10. prosince skutečně toto kyberpunkové dobrodružství zahrajeme.

Samozřejmě mnoho hráčů zajímá, jak bude hra ve skutečnosti dlouhá. Už dříve jsme se dočkali prohlášení vývojáře Patricka K Millse o tom, že by hlavní dějová linie měla být kratší než u Zaklínače 3. To ovšem nezodpovídá otázku, na jakou časovou hodnotu se můžeme vyšplhat s dalšími aktivitami, které neonové Night City nabídne.

Nicméně jistou formu představy jsme mohli získat nedávno, jelikož šéf oddělení zajištění kvality pro hru, Łukasz Babiel, na svém Twitteru sdílel, jeden z časů, jaký ve hře právě tráví v roli Nomáda, přičemž zatím se jedná o 175 hodin a 43 minut a ještě není u konce.

Babiel pro upřesnění na otázku z jednoho uživatelů dodal, že se jedná o velice pomalý průchod na nejtěžší obtížnost, kde prozkoumává všechny kouty hry, vše sbírá, hraje kradměji než normálně a jednoduše si dává na čas.

V praxi to znamená, že se váš čas může a nejspíše i bude lišit, ale zřejmě nebude ani trochu problém se dostat na hranici 100 hodin s tím, že ze hry neuvidíte ani zdaleka vše. K tomu si navíc přičtěte možnost výběru ze tří životních cest, tedy tří možností projít hru vždycky nějak jinak, a dostanete opět obří titul, který vám minimálně do silvestra vydrží (nejspíše ještě déle).

Majitele nových grafických karet od AMD pak nejspíše zarazilo, když se v aktualizovaných HW požadavcích neobjevovaly jako varianta pro hraní se zapnutým ray tracingem. Jak jsme totiž zjistili, při vydání ray tracing na AMD kartách nebude možný, avšak autoři pracují na tom, aby to v blízké budoucnosti bylo napraveno.

Zkrácení čekání na hru si můžete trochu ozvláštnit zhlédnutím hromady ukázek a videí, které do světa zamířily v rámci páté epizody Night City Wire.

Cyberpunk 2077 si samozřejmě můžete stále předobjednat v obchodě Xzone, kde navíc získáte stylovou klíčenku.

Cyberpunk 2077 rozhodně krátký nebude
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama