Cyberpunk 2077 už v příštím roce? Slibuje ho turecký distributor
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 už v příštím roce? Slibuje ho turecký distributor

Cyberpunk 2077 už v příštím roce? Slibuje ho turecký distributor

Michal Burian

Michal Burian

10
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Dává to smysl.

Reklama

Před měsícem jsme všichni konečně viděli v pohybu očekávaný RPG titul Cyberpunk 2077 od polského studia CD Projekt RED, který do té doby ukazoval hru akorát vybraným novinářům na E3 v Los Angeles a poté na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem (my jsme byli mezi nimi). Rozsáhlá gameplay ukázka pocházela z rozpracované verze hry a bohužel nebylo opět určeno ani přibližné datum vydání. Někteří hráči hádají příští rok, jiní se drží při zemi a očekávají kyberpunkové příběhové RPG až v roce 2020.

Přesné datum stále neznáme. Ale můžeme se přece jen o něčem pobavit. Distributorská společnost Blikom zveřejnila na Twitteru zprávu, že hra vyjde v roce 2019. Poté tweet smazala. Blikom je velká firma, měla na starost vydání Zaklínače 3 v Turecku a stará se také o hardware Applu a Asusu na místním trhu. Přesto mohl být tweet pouze důsledkem chyby, případně dezinformace.

Rok 2019 ale dává smysl. Jak již dlouhou dobu víme, CD Projekt RED získal od polské vlády grant, u něhož byla podmínka, že hra musí vyjít do června 2019. To koresponduje s tvrzením vývojářů, že Cyberpunk 2077 je určen pro současnou generaci konzolí (PS4 a Xbox One) a PC. Ještě víme jednu věc. Očekávaný titul od tvůrců Zaklínače se nachází ve fázi, kdy by měla být většina obsahu hotova a nyní se již vše ladí, včetně hratelnosti. Tím pádem by pro studio nemusel být problém dokončit projekt do zmiňovaného června 2019. Co myslíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama