Cyberpunk 2077 vyjde 16. dubna 2020 a objeví se v něm Keanu Reeves
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 vyjde 16. dubna 2020 a objeví se v něm Keanu Reeves

Cyberpunk 2077 vyjde 16. dubna 2020 a objeví se v něm Keanu Reeves

Martin Cvrček

Martin Cvrček

27
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

CD Projekt RED naservíroval nejen datum vydání, ale i cinematic trailer.

Reklama

Cyberpunk 2077 od tvůrců Zaklínače ze studia CD Projekt RED byl pro mnohé hráče jedním z největších lákadel letošní tiskové konference Microsoftu na E3. A tvůrci rozhodně nezklamali. Konečně víme, že hra vyjde 16. 4. 2020, a navíc jsme se dočkali nového cinematic traileru, který svět Cyberpunku 2077 řádně přibližuje a ukazuje ho v prostředí a vizuálním ztvárnění typickém pro kyberpunkový žánr.

Jinými slovy, spousta neonů, spousta nočního života, spousta krve, hrstka zbraní a smrtící kybernetická vylepšení těla. To všechno z pohledu hlavní postavy V, konkrétně její mužské verze. Konec traileru přitom odhalil překvapivou účast jedné filmové hvězdy. V Cyberpunku 2077 uvidíme a uslyšíme oblíbeného herce Keanu Reevese, známého nejen jako Johna Wicka, Nea z trilogie Matrixu a toho chlapa, co se Sandrou Bullock zachránil ty lidi z autobusu s bombou někde v Los Angeles.

Konečně máme také k dispozici oficální informace o obsahu dvou edic hry. Jak už víme, standardní edice nabídne za běžnou cenu AAA hry pouzdro s herními disky v případě konzolových verzí, pouzdro s kódem ke hře a CD se soundtrackem v případě PC verze, reverzibilní kryt, tištěného průvodce světem, který popisuje herní prostředí a příběh, pohlednici z Night City, mapu Night City a nálepky. Digitální bonusy pak čítají herní soundtrack, mini artbook s výběrem obrázků ze hry, dokument Cyberpunk 2020 a tapety na plochu a mobil.

Sběratelka nabídne kromě veškerého obsahu standardní edice také krabici se sběratelskou edicí, pouzdro s herními disky (XBOX/PS4), pouzdro s kódem ke hře a CD se soundtrackem (PC), sběratelský steelbook, 25cm sošku hlavní postavy V v akci, artbook v pevné vazbě, sadu kovových špendlíků, kovovou klíčenku Quadra Vtech, pytel na důkazy NCPD s okomentovanou kopií Průvodce po Night City a vyšívané záplaty. Cena pro náš trh bude teprve specifikována.

A jen tak mimochodem, jestli hrajete Gwent: The Witcher Card Game, pokud se v následujících dnech přihlásíte do hry, získáte zdarma rámeček vašeho avatara s motivem Cyberpunku 2077. Čas na vyzvednutí této malé odměny máte do 14. června.

Cyberpunk 2077 vyjde 16. dubna 2020 na PC, PS4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama