Ghostrunner Novinka Cyberpunkový Ghostrunner má datum vydání

Cyberpunkový Ghostrunner má datum vydání

Dominik Tománek

Dominik Tománek

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Podzim plný neonových světel.

Reklama

Podzim se nejspíše ponese v duchu cyberpunkových příběhů. Ghostrunner je parkurová mlátička z pohledu první osoby a vydavatelé 505 Games a All in! Games v rámci konference PAX Online oznámili datum vydání. Zběsilého běhání a sekání v temné budoucnosti bychom se tedy měli dočkat už 27.října tohoto roku.

Ve hře od vývojářů z One More Level, 3D Realms a Slipgate Ironworks bude vaším hlavním úkolem vyšplhat Dharma Tower, na jejím vrcholu sejmout tyrana jménem Mara the Keymaster a tím zachránit poslední místo míru a klidu.

Předplatitelé získají dvě digitální katany. Jedna je pro všechny platformy stejná a druhá se bude lišit podle zařízení, na kterém zrovna hrajete. Vlastníci Playstation 4 získají modrou a ti na Steamu žlutou. Zatím je hra v uzavřené betě, měsíc před vydáním však dostane update a Ghostrunnera si budou moct na Steamu vyzkoušet všichni.

Hra vyjde na prakticky všech dostupných platformách. Na PC, PS4 a Xbox One bude Ghostrunner stát 29,99 dolarů. V předprodeji ji však můžete koupit na PS4 a PC s 20% slevou a na Xbox s 10%.

Cyberpunkový Ghostrunner má datum vydání

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama