Dabér hlavního hrdiny Watch Dogs tvrdí, že hra vyjde v květnu nebo červnu
Watch Dogs Novinka Dabér hlavního hrdiny Watch Dogs tvrdí, že hra vyjde v květnu nebo červnu

Dabér hlavního hrdiny Watch Dogs tvrdí, že hra vyjde v květnu nebo červnu

Michal Burian

Michal Burian

17

Ubisoft odmítl komentovat zvěsti o zrušení Wii U verze. Obchod GameStop tvrdí, že šlo o chybu systému. <strong>AKTUALIZACE</strong>.

Reklama

Aktualizace: Podle Conquestu dabér pouze uvedl, kdy mu končí práce na Watch Dogs. A teď babo raď, buď Jenkins má ještě nějakou práci na budoucích DLC nebo je vývoj Watch Dogs pozadu a dabing bude probíhat až do května nebo června. Věřím spíš té první možnosti. V opačném případě by Watch Dogs určitě nevyšlo na jaře.

Původní zpráva

Watch Dogs, jedna z nejočekávanějších her letošního roku, která měla původně vyjít v listopadu 2013, nemá stále stanovené přesné datum vydání. Naposled Ubisoft prohlásil, že se hackerské akce dočkáme někdy na jaře. Od té doby už ale uběhla spousta času a není divu, že se na internetu neustále objevují nějaké spekulace. Z jednou přišel server GamePointsNow (odhalil únorovou nabídku PS Plus). Ten tvrdí, že Watch Dogs dorazí 25. dubna.

Tomu ale nenasvědčuje zpráva od dabéra hlavního hrdiny Aiden Pearce. Noam Jenkins na Twitteru odpovídal na dotaz, kdy vyjde Watch Dogs. Kupodivu se nezdráhal a napsal, že mu bylo řečeno, že někdy během května až června letošního roku.

Zároveň s tímto se hodí zmínit, že Ubisoft odmítl komentovat zvěsti týkající se zrušení Nintendo Wii U verze Watch Dogs. Podle vedení obchodu GameStop, který svým zákazníkům rozepsal zprávy o zrušení Wii U, šlo pouze o chybu systému.

Nezbývá než čekat a počkat si na oficiální informace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama