Dabér zmiňuje Half-Life: Episode 3
Half-Life Novinka Dabér zmiňuje Half-Life: Episode 3

Dabér zmiňuje Half-Life: Episode 3

Michal Maliarov

Michal Maliarov

17

Spekulací a zaručeně pravých informací o třetím dílu legendárné série Half-Life koluje internetem nespočet. Jak ale odlišit pravdu od fikce?

Reklama

Nedávno jsme měli možnost vidět některé zaměstnance studia v tričkách s logem Half-Life 3, což mohl být buď ultimátní trolling, nebo nejdokonalejší marketingová strategie na světě. Tím ale mučení fanoušků nekončí.

Tentokrát se od jednoho z dabérů dozvídáme, že nahrál hodiny dialogů pro Half-Life: Episode 3. Musíme navíc podotknout, že zde souhra slov nemusí nutně znamenat třetí epizodu, od které se Valve podle všeho rozhodlo stejně vzdálit. Herec mohl mít na mysli třetí epizodu z celkové série (neboli třetí díl), nebo cokoliv jiného. Jediné, co je zde opravdu důležité, je fakt, že mu uklouzla slova Half-Life a číslovka 3.

Práce na zvukové stránce by napovídaly, že už je hra v dost pokročilé fázi vývoje, protože se dialogy většinou nahrávají poté, co už je hotový scénář, připravené úrovně, vymyšlené postavy a projekt je celkově téměř hotov. I když, Valve nikdy nepatřilo mezi ovečky a všichni víme, že si na svých hrách dává patřičně záležet.

Právě nyní by ale byla ta nejlepší doba jít s pravdou ven. Ať už na zítřejších cenách VGA Awards, nebo na začátku příštího roku. Pokud totiž chce Valve stihnout současnou generaci konzolí, musí odhalení učinit v nejbližších měsících. Na druhou stranu se studio ani nemusí uráčet mluvit s vydavateli a ze začátku nabídnout Half-Life 3 exkluzivně skrze Steam. Ach ty spekulace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama