Dabérka naznačila vývoj nového Dragon Age
Novinka Dabérka naznačila vývoj nového Dragon Age

Dabérka naznačila vývoj nového Dragon Age

Michal Burian

Michal Burian

18

<strong>Aktualizace</strong>: O Dragon Age nejde.

Reklama

Co dokáže způsobit jedno špatně zvolené slovo. Alix Withon Regan se na Twitteru omluvila, fanoušci špatně pochopili její nedávný tweet z nahrávajícího studia. Herečka a dabérka ujasnila, že nešlo o Dragon Age.

Původní zpráva

Vzpomenete si na polovinu listopadu loňského roku? V té době jsme vás informovali o tajemných fotografiích na twitterovém účtu výkonného producenta Marka Daraha, který je v BioWare výkonným producentem série Dragon Age. V té době se mělo za to, že obrázky naznačují příchod nového Dragon Age, o kterém ještě nějakou dobu neuslyšíme. Od EA by byla hloupost, kdyby strhávala pozornost hráčů k novému Dragon Age, v té době byl hlavní Mass Effect: Andromeda.

Andromeda je již mezi námi a prostor by mohl dostat právě nový Dragon Age, na kterém má pracovat druhý tým studia BioWare. Vše je zatím neoficiální, ale dost tomu přispěla fotografie od dabérky ženské postavy Elven z Dragon Age: Inquisition. Ta na Instagram vyvěsila fotku z nahrávacího studia a přidala hashtag “elf”.

Když fanoušci tuhle fotku viděli, ihned začali myslet na nové Dragon Age. Přece jen, Inquisition vyšel již v listopadu 2014.

Pokud BioWare na novém Dragon Age pracují, je dost pravděpodobné, že o něm uslyšíme nejpozději v červnu na akci EA Play v rámci E3 v Los Angeles.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama