Další animované video Falloutu 76 přibližuje možnosti stavby
Fallout 76 Novinka Další animované video Falloutu 76 přibližuje možnosti stavby

Další animované video Falloutu 76 přibližuje možnosti stavby

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Seznamte se s mobilním zařízením C.A.M.P.

Reklama

Na akci Inside Xbox, kterou uspořádal Microsoft v rámci Gamescomu, mohli fanoušci Falloutu 76 spatřit další animované instruktážní video, které se tentokrát zaměřuje na stavbu, potažmo na využití mobilního zařízení C.A.M.P. Díky němu nemusíte vždy stavět od nuly. Naopak si lze uložit nákresy čehokoliv, co postavíte s využitím různých zdrojů a surovin, a s pomocí přenosného zařízení to v mžiku vystavět kdekoliv jinde.

Něco takového se může hodit třeba v případě, že lokaci, v níž máte vystavěné obydlí, zasáhne atomová bomba. Následně je prostředí o poznání a nebezpečnější a nabízí náročnější nepřátele i lepší odměny, a jestliže v něčem takovém nechcete dále žít, prostě se přesunete jinam, rozložíte C.A.M.P. a znovu vybudujete cokoliv, co potřebujete. Ať už jde o vlastnoručně navržené a postavené obydlí, stoly na vyrábění výbavy nebo obyčejné ohniště na řádnou přípravu jídla. S plody výstavby lze následně obchodovat a jakmile si dost nahrabete, není problém provést nějaké to vylepšení.

Opět přitom platí, že útržky videa bylo možné vidět už na konferenci Bethesdy na E3, ale nyní máme k dispozici kompletní a jako obvykle skvěle naanimovanou instruktáž. A protože Bethesda jde v případě Falloutu 76 ruku v ruce s Microsoftem, došlo rovněž k odhalení speciálního bundlu, který zahrnuje Xbox One X v edici s 1TB diskem, plnou verzi Falloutu 76, bezdrátový ovladač, jeden měsíc Xbox Game Passu a jeden měsíc Xbox Live Gold.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama