Další Assassin´s Creed jako strategie?
Novinka Další Assassin´s Creed jako strategie?

Další Assassin´s Creed jako strategie?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

18

Je obecně známo, že se oblíbené série snaží rozšiřovat, co to jde. Přistupuje k tomu dle všeho i Ubisoft, který by mohl se sérií Assassin´s Creed vybočit ze zajetých adventurních kolejí.

Reklama

Nejnovější tweet společnosti pojednává, že studio Ubisoft Massive, zodpovědné za skvělou sérii World in Conflict, hledá nové posily pro neoznámený projekt Assassin´s Creed. Pobočka Ubisoftu, která měla na starosti multiplayerovou část AC: Brotherhood, se podle informací připojuje také. O Ubisoft Montreal, tom hlavním tahounovi série, však nepadlo ani slovo.

Více informací prozatím na povrch nevyplulo, z dřívějších zpráv však víme, že mají pánové z Ubisoftu něco za lubem na příští rok. A týká se to Assassin´s Creed. Dění okolo této značky minulý měsíc potvrdil i Yves Guillemot, šéf Ubisoftu. Nedávno se objevily detaily o tom, co by se možná mohlo objevit v dalším dílu série.

Dříve, než se však začnete dusit vlastní pěstí si ujasníme několik věcí. Především, studio Ubisoft Massive dobře ví, co dělá. Jejich strategie World in Conflict dostávala v recenzích jedna z nejvyšších hodnocení a je tak dobře možné, že by Assassin´s Creed na RTS poli nedopadl tak špatně. Na druhou stranu, pokud se Ubisoft skutečně v roce 2011 chystá na strategii, znamená to, že si dají s plnohodnotným třetím dílem série nějaký ten čas navíc. A to je přece dobře, no ne?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama