Další Call of Duty bude zřejmě z budoucnosti
Call of Duty Novinka Další Call of Duty bude zřejmě z budoucnosti

Další Call of Duty bude zřejmě z budoucnosti

Michal Burian

Michal Burian

17

Call of Duty: Black Ops se ještě nestačilo na pultech obchodů ani ohřát a už se začíná mluvit o dalším dílu, na němž pracuje studio Sledgehammer Games.

Reklama

Podle tajného zdroje kolegů z Gamasutra se bude další Call of Duty odehrávat v budoucnosti, kde budou figurovat vesmírní mariňáci.

Minulý týden na finanční konferenci s investory prozradil CEO Activision, Eric Hirshberg, že další CoD vyjde na konci roku 2011 a nebude se odchylovat od žánru first-person stříleček. Hirshberg nepotvrdil, ani nevyvrátil, že na hře pracuje studio Sledgehammer Games (složeno především z bývalých zaměstnanců Visceral Games, autoři Dead Space či Dante's Inferno), nám jako důkaz postačí text na oficiálních stránkách studia, kde je psáno, že v současné době pracují na Call of Duty FPS.

Místo toho řekl Thomas Tippl, že Call of Duty v roce 2011 bude "zcela unikátní" a podle všeho je Sledgehammer Games tým rozdělen na dva celky, které se věnují dvěma projektům související se sérii Call of Duty. Již dříve bylo zmíněno, že se dočkáme akční adventury, jež bude spjatá s touto válečnou sérií.

Zatím se můžeme pouze dohadovat, zda se další Call of Duty bude odehrávat v budoucnosti a uvrhne nás do role vesmírného mariňáka nebo se podíváme úplně jinam. Nicméně, na futuristické CoD dost sázíme, stačí si vzpomenout na začátek letošního roku, kdy Activision registroval domény pro Call of Duty: Future Warfare, Advanced Warfare, Secret Warfare a Space Warfare.

Více informací se o hře dozvíme pravděpodobně počátkem příštího roku, protože je díl očekáván na Vánoce 2011.

Pro úplnost dodejme, že již dříve se objevily domněnky, že se chystá Modern Warfare 3, který bude inspirován skutečnými událostmi. Tak uvidíme, jak to nakonec dopadne.

Jak to vidíte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama