Další detaily a nové screenshoty z Call of Duty: Advanced Warfare
Call of Duty: Advanced Warfare Novinka Další detaily a nové screenshoty z Call of Duty: Advanced Warfare

Další detaily a nové screenshoty z Call of Duty: Advanced Warfare

Michal Burian

Michal Burian

30

Věrohodná budoucnost, technologie jako v Crysis a pouze jedna hratelná postava.

Reklama

Activision využívá poměrného klidu před červnovou bouří jménem E3 a zveřejňuje nové screenshoty z first-person střílečky Call of Duty: Advanced Warfare. Nový díl populární série nás zavede do věrohodné budoucnosti roku 2054, kde se staly dominantními ozbrojenými silami privátní vojenské skupiny. Věrohodná má být z toho důvodu, že Sledgehammer Games vše dlouho zkoumali a konzultovali s pověřenými osobami - odborníci přes filmy, armádu a sci-fi.

Podle nových informací z Game Informeru běží Advanced Warfare na novém dosud nespecifikovaném enginu. Příběh se soustředí na katastrofické události, které spoluzakladatel studia Michael Condrey popisuje jako globální 11. září. Za vším stojí teroristická organizace nazvaná KVA, která zaútočila na velká města na několika kontinentech současně.

Vše se odehrává v roce 2054, postupem času se podíváte hned do několika lokalit. Jedinou hratelnou postavou bude Private Mitchell (na rozdíl od předešlých dílů), dabovat ho bude herec Troy Baker (Joel z The Last of Us, Booker z BioShock Infinite nebo Joker z Batman: Arkham Origins). Jeho hlasu si ale moc neužijete, během hraní vůbec nemluví, pouze při cut-scénách.

Mitchell je mariňák v jednotce společně se svým kamarádem Willem Ironsem, syn zakladatele a šéfa Private Military Company Atlas Corporation - Jonathana Ironse (hraje Kevin Spacey). Právě díky tomu opustí armádu a stanou se součástí družstva privátní vojenské organizace.

Během každé mise budete získávat body, které využijete pro postupný upgrade EXO obleku připomínající ten v Crysis. Díky tomuto pokročilému technickému zařízení můžete šplhat po stěnách s magnetickými rukavicemi, provádět super-skoky, využívat kamufláž pro maskování, vznášet se ve vzduchu a rovněž oblek funguje jako dobrý a pevný štít.

V boji se budete moci spolehnout na variabilní granáty s detekcí hrozby. Hodíte je do místa a na hledí na přilbě se vám promítnou nepřátelská místa a další důležité informace. Některé zbraně budou založeny na usměrněné energii.

Zatím nevíme nic o multiplayeru, Condrey akorát naznačil, že možnosti ze singleplayeru se přenesou i do multiplayeru. Jinými slovy bude ve hře více hráčů přítomen speciální oblek s dalšími možnostmi. Stejně tak nebude chybět dosud nespecifikovaná kooperace.

Na herním soundtracku pracuje skladatel Harry Gregson-Williams (Metal Gear Solid) a zvuky má na starost Don Veca.

Více se o Call of Duty: Advanced Warfare dočtete v našem předešlém zpravodajství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama