Další detaily o postavách LEGO Marvel Super Heroes 2
Lego Marvel Super Heroes 2 Novinka Další detaily o postavách LEGO Marvel Super Heroes 2

Další detaily o postavách LEGO Marvel Super Heroes 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Hra slibuje otevřený svět, který je větší než jakékoliv prostředí, s jakým jsme se dosud v LEGO hrách setkali. <strong>Aktualizováno</strong> o trailer.

Reklama

Aktualizace: Nový trailer LEGO Marvel Super Heroes 2, který si odbyl svou premiéru na Comic-Conu, je konečně veřejně k dispozici. Video se zaměřuje na Kanga, který by měl být ústředním protivníkem hry, ale samozřejmě uvidíte i řadu dalších postav.

Původní zpráva (12:28): O víkendu proběhla na Comic-Conu v San Diegu přednáška věnovaná LEGO Marvel Super Heroes 2. Díky ní máme k dispozici zejména další detaily o postavách, s nimiž se při hraní setkáme.

V pátek jsme vás informovali o postavách Carnom a Howard the Duck, potažmo Iron Duck. Ty doplní Kang, Doctor Octopus, Cosmo, Greenskyn Smashtroll, Throg, Forbush Man, Gwenpool nebo Vulture z nového filmu Spider-Man: Homecoming. Nedávno také došlo na odhalení Spider-Mana s podomácku vyrobeným oblekem, opět z filmu Spider-Man: Homecoming. Ukázku obleku můžete vidět níže.

Chybět nebudou ani různá vozidla, třeba Black Panther Jet, Crossbones Truck nebo Ravager Jet. Přirozeně dojde i na bonusové mise, sbírání Minikitů nebo prostředí města Chronopolis. Tvůrci tvrdí, že Chronopolis nabízí otevřený svět, který je větší než jakékoliv prostředí, s jakým jsme se dosud v LEGO titulech setkali.

Na Comic-Conu došlo k odhalení nového traileru, ten však ještě není veřejně k dispozici. Jakmile bude zveřejněn, samozřejmě ho doplníme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama