Další detaily o Total War: Shogun 2
Novinka Další detaily o Total War: Shogun 2

Další detaily o Total War: Shogun 2

Jiří Markvart

Jiří Markvart

2

Již jen necelé čtyři měsíce nás dělí od vydání druhého japonského dílu ze série Total War. My vám ale už nyní přinášíme nové informace + nová galerie.

Reklama

Datum vydání strategie Total War: Shogun 2 (hra byla nedávno přejmenovaná z Shogun 2: Total War), o které jsme vám nedávno psali, se nezadržitelně blíží a na internet začaly prosakovat čerstvé informace společně s několika novými screenshoty.

Na aktuálních snímcích ze hry si můžete povšimnout především propracovaného boje se soupeřem. Ať už se jedná o střety dvou obrovských armád nebo jenom o šarvátku muže proti muži, působí veškeré momentky naprosto přirozeně a oplývají na strategii až neskutečným množstvím detailů.

V druhém Shogunu má být silně podpořen příběh, který bude vystupovat jako nosný sloup celého titulu. Zaostávat ovšem nebude ani tvorba vazeb mezi hráči a jeho svěřenci. Každičká jednotka nebo generál bude mít svůj vlastní strom schopností, po němž se budou šplhat nahoru za dosažením maximálních zkušeností. A pouze na hráči bude rozhodnutí, po jaké větvi se vydají, přičemž různě vyprofilované postavy budou mít odlišný vzhled, takže se vám podstatně ulehčí orientace na bojišti.

Nejrozsáhlejšího vylepšení se dočká zřejmě multiplayer. Záměrem vývojářů je, aby hraní ve více hráčích nebylo mdlé a stereotypní. Každý váš pokrok ve hře bude tedy znamenat nějaké malé vylepšení. Další bonusy pak budou připadat těm, kteří dobijí na multiplayerové mapě Japonska určité území. Očekávat se dá strhující a nelítostná přetahovaná o klíčové provincie.

Kromě toho se bude moci hráč specializovat na určitá odvětví, podobně jako tomu je například v Company of Heroes Online. Získané odměny tak budou záviset také na tom, jakého zaměření je vaše postava generála. Je jasné, že volba správného typu specializace nebude nic snadného, nemluvě o rozhodování při vyplňování vašeho vlastního vývojového stromu, který budete mít k dispozici. Na bojišti se díky tomu mohou setkat stovky generálů různých kvalit a zaměření, což dozajista zaručí solidní zábavu.

Total War: Shogun 2 vychází 15. března příštího roku exkluzivně pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama