Novinka Další díl ze série The Dark Pictures bude House of Ashes

Další díl ze série The Dark Pictures bude House of Ashes

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Tentokrát se podíváme do pouště, za démonem z filmu Vymítač ďábla.

Reklama

Není to ještě ani týden, co všechny fanoušky hororových her potěšilo vydání druhého dílu ze série The Dark Pictures Anthology (naši recenzi si můžete přečíst zde). Tento druhý díl s podtitulem Little Hope na svém konci v závěrečných titulcích opět, stejně jako to bylo u Man of Medan, obsahuje upoutávku na příští chystaný díl z této hororové série. A Tím by mělo být House of Ashes, jehož vydání je stanoveno na rok 2021.

Ve videu si můžeme všimnou amerických vrtulníků, kteří letí nad hornatou krajinou, jež připomíná východní Afghánistán. Samotní vojáci potom mluví o tom, že byli napadeni něčím, čemu lze jen těžko uvěřit. Dále vypravěč mluví o starodávném podsvětí, kde se mrtví setkávají se sténáním a životem v prachu, zatímco jsou sužováni démony z podsvětí. Spolu s hudbou, která je typickým příkladem kultury Blízkého východu, dostáváme krátký záběr na sochu jakéhosi démona s křídly. Tato socha je přitom nápadně podobná démonu Pazuzu z filmu Vymítač ďábla.

Vývojáři ze Supermassive Games, kteří jsou známí také především díky titulu Until Dawn, už v rámci The Dark Pictures Anthology vydali Man of Medan a nově i Little Hope. A zatímco v Man of Medan jsme prozkoumávali strašidelnou loď, v Little Hope jsme zase bloudili v městečku, ve kterém se v minulosti pálily čarodějnice. Tyto hry jsou protkané větvícími se příběhy, kde rozhodujete o osudu jednotlivých postav v dialogu a poté sledujete, jak se tato rozhodnutí projeví na samotném příběhu.

Oba zmíněné tituly, tedy Man of MEdan a Little Hope, jsou dostupné na platformách Xbox One, PlayStation 4 a PC. House of Ashes bude pravděpodobně mířit na současné konzole, ale i na ty nadcházející.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama