Další důkaz existence Left 4 Dead 3 je na světě
Left 4 Dead 3 Novinka Další důkaz existence Left 4 Dead 3 je na světě

Další důkaz existence Left 4 Dead 3 je na světě

Martin Cvrček

Martin Cvrček

33

Nové video na webu Valve Pipeline zaměřeném na vztah Valve s teenagery odhalilo další důkaz existence třetího Left 4 Dead, a to díky souborům návrhářky Andrey Wicklund.

Reklama

Pokud se věnujete všemu kolem Valve, určitě vám neuniklo relativně nedávné spuštění speciálního webu Valve Pipeline, který je určený především pro vztah Valve s teenagery a pro snahu připravit studenty na práci v herním průmyslu.

Tento web, kompletně provozovaný samotnými studenty, jednou za čas odhalí video věnující se někomu z Valve. Nedávno to byl Michael Abrash, teď je to Andrea Wicklund, známá návrhářka a designérka, jejíž jméno se skloňuje především v souvislosti se starými artworky Half-Life 2: Episode Three. Ve videu můžeme vidět působivou práci ve Photoshopu při tvorbě artworku, a jen tak mimochodem i další důkaz existence Left 4 Dead 3.

Jak si všimli redaktoři proslulé fansite ValveTime.net, v několika okamžicích můžeme vidět náhled souborů Andrey, mezi nimiž vyčnívají koncepty, jejichž názvy začínají písmeny L4D3. Všimnout si lze i stejně pojmenované složky.

Pokud navíc můžeme věřit Windows liště, jíž můžeme ve videu taktéž vidět, vše bylo nahrané 5. srpna 2012, tedy už před rokem. Jak to tak vypadá, na třetím Left 4 Dead už pracuje minimálně rok, a šance, že jde jen o testovací aplikaci pro engine Source 2, se pořád zmenšují. Valve to očividně myslí vážně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama