Další funkce PlayStation 5
Novinka Další funkce PlayStation 5

Další funkce PlayStation 5

Ondřej Partl

Ondřej Partl

70
Platformy PlayStation PlayStation 5

A nové fotografie i srovnávací obrázky, připomínají velikost konzole.

Reklama

Konzole PlayStation 5 je aktuálně v předprodeji naprosto vyprodána (i u nás, ačkoliv Sony přislíbilo, že dodá další kusy), pročež je evidentní, že je o ní skutečně zájem a další informace o ní jsou žádané.

Proto by mnoho našich čtenářů mohlo zajímat připomenutí dalších funkcí konzole, o nichž se objevili i nějaké nové informace na oficiální stránce.

O zpětné kompatibilitě PS4 her na PS5 padlo už mnoho slov, nicméně nyní jsme se dočkali potvrzení, že u vybraných PS4 a PS VR titulů získáme vylepšení v podobě rychlejší a plynulejší snímkovací frekvence.

Stejně tak jsme znali fakt, že PS5 umožňuje vývojářům nechat hráče upgradovat hry z PS4 na digitální verzi pro PS5. Tentokrát jsme se dočkali informace, že tento upgrade bude fungovat i s diskovou verzí hry, jen si tedy musíme disk ponechat, aby bylo možné titul hrát, ačkoliv upgradovaná verze bude digitální. Kromě toho je v podmínkách uvedené, že tento upgrade může být buď zdarma či zpoplatněn a omezen i na určitou dobu, což záleží na samotném autorovi, případně jeho vydavateli.

A jelikož s diskem bude fungovat tento upgrade, tak se dá předpokládat, že s ním bude fungovat i zpětná kompatibilita.

Poslední staronová informace se posléze vztahuje k PS VR, s kterým budeme moci hrát i na PS5, kdy bude vyžadována PlayStation Camera pro PS4 (model CUH-ZEY1 či CUH-ZEY2) a speciální adaptér, o nějž si můžete zažádat a dostanete ho zdarma (informace k tomuto budou uveřejněny později).

 

Další funkce PlayStation 5

Kromě toho jsme se dočkali dalších snímků od tchaj-wanské Národní komunikační komise, která konzoli a její doplňky přeměřovala, kdy došlo na potvrzení toho, že se bude jednat o masivní stroj, celkově větší jak původní Xbox One.

Pro další fotky můžete navštívit tento dokument.

Včera taktéž uživatel na Twitteru s přezdívkou keisawada vypustil do světa několik obrázků z programu Blender, které nabízí porovnání s ostatními konzolemi, televizemi či krabičkou od hry. Taktéž to dává hrubou představu, jak by PS5 mohlo vypadat u vás v obýváku.

Galerie se vším pohromadě:

Galerie pouze s konzolemi a jednou televizí:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama