Další gameplay záběry z Watch Dogs 2
Watch Dogs 2 Novinka Další gameplay záběry z Watch Dogs 2

Další gameplay záběry z Watch Dogs 2

Michal Burian

Michal Burian

65

K tomu odhaleny jednotlivé edice, včetně sběratelské s figurkou nebo robotem.

Reklama

Pokud vám nestačil náš vyčerpávající článek s prvními detaily, tak jsme pro vás na internetu našli další gameplay záběry. Něco málo jste mohli vidět v oficiálních ukázkách od Ubisoftu.

GameSpot přišel se svým video-preview, kde ukazuje mnohem víc, včetně přestřelek, jízdy v automobilu, parkouru, hackování, driftování, skákání na čtyřkolce, připojení k hráči v multiplayeru, upravené uživatelské rozhraní chytrého mobilu, hlazení psa, boj tváří v tvář nepříteli a také změnu oblečení - čepic, mikiny atd.

Mně osobně zaujmul skok ze střechy budovy, kdy se hlavnímu hrdinovi nic nestalo, udělal efektní kotoul a pokračoval dál. Jak vidno, Marcus Holloway je v tomhle skutečný machr. Ale teď vážně, vypadá to, že Ubisoft prezentuje skutečnou kvalitu Watch Dogs 2, nikoliv značně vylepšené záběry s lepší grafikou a efekty jako tomu bylo u prvního dílu.

Nebyl by to Ubisoft, kdyby zároveň neodhalil i jednotlivé edice a dokonce i sběratelské. Kromě standardní edice (za 60 euro PC a 70 euro konzole) budete mít na výběr:

Deluxe Edition (60 euro, jen PC) obsahující dva Deluxe balíčky s cenným obsahem navíc, prémiové předměty pro přizpůsobení postavy, zbraní, vozidel nebo dronů, mapu San Francisca a litografie.

Gold Edition (90 euro PC a 100 euro konzole) s balíčkem Deluxe a Season Passem.

San Francisco Edition (100 euro PC a 110 euro konzole) zahrne sběratelský box společně s hrou, figurku Marcuse, litografie, mapu San Francisca a digitálním obsahem: Deluxe balíček a Zodiac killer misi.

Sběratelská edice (140 euro PC a 150 euro konzole) potom zaujme robotem (20cm), kterého můžete řídit pomocí aplikace v chytrých telefonech a tabletech. Robot se dokáže otáčet o 360 stupňů, má 10 různých výrazů a dokáže vám říct předem nahrané věty. Samozřejmostí je Season Pass a obsah z balíčku Deluxe.

The Return of Deadsec (140 euro PC a 150 euro konzole) sběratelská edice - Gold edice, Season Pass, balíček Deluxe, čepice, figurka Marcuse, sběratelský box, mapa města, artbook a další věci.

Samotný Season Pass má obsahovat speciální mise, předměty pro přizpůsobení hrdiny a další velká DLC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama