Další hrou Gearboxu bude Borderlands 3. Teď se soustředí na Battleborn
Battleborn Novinka Další hrou Gearboxu bude Borderlands 3. Teď se soustředí na Battleborn

Další hrou Gearboxu bude Borderlands 3. Teď se soustředí na Battleborn

Michal Burian

Michal Burian

15

Postavy z Battlebornu budou v Rock Band 4.

Reklama

Fanoušci komiksové střílečky Borderlands byli smutní, když se dozvěděli, že místo nového dílu připravuje studio Gearbox Software podobnou akci pojmenovanou Battleborn, která přinese jak bitvy v singleplayeru, tak hlavně v multiplayeru. Na PAX East přišla dobrá zpráva, Gearbox připravuje třetí Borderlands. Plnohodnotně se mu bude věnovat po dokončení Battlebornu a dodatečném obsahu.

Vývoj bude teprve v plenkách, podle slov generálního ředitele a prezidenta Randyho Pitchforda ještě není rozhodnuto o názvu, není tak jisté, zda se pokračování bude jmenovat Borderlands 3, klidně by to mohlo být Borderlands 4. I když Borderlands: Pre-Sequel od 2K Australia nebyl pokračováním druhého dílu.

Co se týmu týče, scénář má na starost Mikey Neumann, art directorem je Scorr Kester. Na další informace si budeme muset počkat, Gearbox se naplno soustředí na Battleborn. Vývoj je téměř u konce a na pořadu dne jsou dodatečné balíčky. Zítra večer se máme dozvědět o netradiční spolupráci mezi Battlebornem a populárním Rock Band 4. Lidé z Gearboxu akorát prozradili, že postavy z Battlebornu budou součástí hudebního titulu Rock Band 4. Detaily prozradí zítra k večeru Harmonix.

Fanoušci Battlebornu mají ve hře očekávat spoustu easter eggů narážející na Borderlands.

Battleborn jste si mohli vyzkoušet ve veřejné betě. Ta skončila 18. dubna. Plná verze bude následovat 3. května na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama