Další hrou od Frogwares by mohl být survival horor
Novinka Další hrou od Frogwares by mohl být survival horor

Další hrou od Frogwares by mohl být survival horor

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vývojáři se ptají, jestli by fanoušci měli o žánr zájem.

Reklama

Je to teprve pár dní, co vyšel Sherlock Holmes The Awakened (naše recenze zde), nová hra od ukrajinského studia Frogwares. Sotva ale práce na titulu dokončili, už přemýšlí o dalším projektu. Na Twitteru vývojáři sdělili, že jednou z možností pro novou hru je survival horor. A protože se chtějí zeptat fanoušků, jak se jim takový nápad líbí, vytvořili pro tyto účely dotazník.

V něm se tvůrci ptají například na důležitost různých mechanik, ale především naznačili hned několik věcí. Jednak by mělo jít o semi-open world hru, přičemž mezi jednotlivými mapami budou klasické načítací obrazovky, a kromě hororových aspektů by hra stále mohla mít mechaniky vyšetřování, které jsou pro Frogwares tolik typické. Dále jsme se dozvěděli, že autoři nejspíš opět připravují kampaň na Kickstarteru a navíc by tentokrát mohlo jít o Early Access titul.

Vývojáři zároveň zjišťují, jestli mají hráči zájem o skutečný survival horor, či více akční pojetí. A dále také možné zasazení, konkrétně je na výběr psychologický horor, gotický horor, sci-fi horor, postapokalyptický horor a v neposlední řadě Lovecraftovský horor, s nímž už mají vývojáři zkušenosti z The Sinking City či již zmiňovaného Sherlock Holmes The Awakened.

A co vy, chtěli byste si zahrát survival horor od expertů na detektivní adventury?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama