Další hrou zdarma od Ubisoftu je Far Cry 3: Blood Dragon
Far Cry 3: Blood Dragon Novinka Další hrou zdarma od Ubisoftu je Far Cry 3: Blood Dragon

Další hrou zdarma od Ubisoftu je Far Cry 3: Blood Dragon

Michal Burian

Michal Burian

29

Netradiční a hodně dobře hodnocený spin-off střílečky Far Cry 3 si můžete přidat do své knihovny na Uplay.

Reklama

Aktualizace: Ubisoft na Uplay umístil zdarma Far Cry 3: Blood Dragon. Pokud chcete hru získat, máte na to přesně měsíc. Tuhle netradiční střílečku, která se hráčům hodně líbila, stačí přidat do knihovny Uplay a poté kdykoliv stáhnout.

Původní zpráva: Společnost Ubisoft slaví 30. výročí a rozdává v rámci Ubisoftu Clubu hry zdarma. V předešlých měsících jsme si mohli díky tomu na svůj Uplay účet přidat Prince of Persia: The Sands of Time, Splinter Cell, Rayman Origins, The Crew a nedávno Beyond Good and Evil.

Od 9. listopadu bude na měsíc v nabídce Far Cry 3: Blood Dragon. Netradiční a hodně dobře hodnocený spin-off střílečky Far Cry 3.

Far Cry 3: Blood Dragon vyšlo v roce 2013 na PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Je zároveň ve zpětné kompatibilitě Xboxu One.

V recenzi jsme Far Cry 3: Blood Dragon udělali 8/10 a do verdiktu napsali: „Nudí vás moderní a nudné střílečky, které neustále dokola opakují ověřené principy a postupy? Pak pro vás bude Blood Dragon vysvobozením. Skvělá akční sci-fi, postavená na stabilních základech hitu Far Cry 3, která těží především ze své bizarnosti a neotřelosti. Dobrá nálada jistotou.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama