Další info o novém updatu Team Fortress 2
Team Fortress 2 Novinka Další info o novém updatu Team Fortress 2

Další info o novém updatu Team Fortress 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

Přesně podle očekávání jsme se dnes v noci dočkali představení dalších předmětů obsažených v očekávané aktualizaci Team Fortress 2, tentokrát pod názvem World War Wednesday.

Reklama

Po včerejším úterním obnovení přichází řetí den a zároveň poslední den před vydáním updatu, který odhaluje výhradně předměty pro Soldiera (nebo to tak alespoň vypadá). První z nich jsou boty nazvané The Mantreads, jež o 75% sníží pohyb postavy způsobený zásahem a zároveň při dopadu na některého nepřátelského hráče udělí trojnásobné zranění jinak způsobené klasickým pádem.

Další na seznamu je jezdecký bičík The Disciplinary Action. Stačí s ním udeřit určitého spoluhráče a rázem to jak jemu, tak i vám dočasně zvýší rychlost pohybu. Nevýhodou však je, že nepřítel obdrží při zásahu o 25% menší způsobené zranění než běžně.

To ale není všechno, ještě tu je nový raketomet The Liberty Launcher, jehož rychlost střelby je o 40% rychlejší, nicméně místo čtyř raket můžete bez nabití vystřelit jenom tři, podobně jako v případě staršího raketometu Black Box.

Soldier obdrží ještě brokovnici The Reserve Shooter, jež má sice o 50% menší zásobník, ale zase trvá přepnutí z jiné zbraně na tuto brokovnici o 15% míň času, a do toho ještě 3 vteřiny po přepnutí uděluje minikritické zásahy.

Všechno završí lopata The Market Gardener, udělující během rocket jumpu samé kritické zásahy, ale zase není možný kritický zásah při běžném používání.

To by bylo v případě Soldiera bylo všechno, na stránce updatu se však ukrývá představení jedné zbraně pro Pyra. Jde o vylepšenou Flare Gun, tedy pistoli střílející ohnivé střely. Nová verze bude v základu dělat totéž, jen s tím rozdílem, že ohnivé střely budou tentokrát vybuchovat. Ještě že se s tou zbraní nedá tak snadno trefit.

Uber Update pro Team Fortress 2 podle všeho vychází dnes v noci našeho času. Těžko říct, jestli Valve oznámí ještě další předměty, ale vůbec bychom se tomu nedivili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama