Další kapitoly Tell Me Why dorazí v září
Tell Me Why Novinka Další kapitoly Tell Me Why dorazí v září

Další kapitoly Tell Me Why dorazí v září

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

5
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Všechny kapitoly si zahrajeme 10. září.

Reklama

Další dvě kapitoly epizodické adventury Tell Me Why od studia Dontnod Entertaiment dorazí v průběhu září. Zatímco první kapitolu si mohli hráči zahrát už 27. srpna, druhá kapitola bude dostupná 3. září a třetí potom 10. září. Dontnod hráče o této skutečnosti informoval skrze trailer, který poukazuje na další tajemství a drama.

Tell Me Why vypráví příběh dvojčat Alyson a Tylera, kteří se vrací do své domoviny za účelem prodání rodinného domu. Jejich návrat není ovšem doprovázený radostí, vzhledem k nešťastným událostem, které se v minulosti staly v jejich rodině. Postupně ale zjišťují, že ne všechny z těchto událostí se staly skutečně tak, jak si pamatují. Každý z nich si některé klíčové momenty pamatuje trochu odlišně. Díky svým nadpřirozeným schopnostem pomalu odkrývají tajemství toho, co se skutečně tehdy stalo.

Tell Me Why je svou mysteriózností a atmosférou podobná sérii Life is Strange, která také pochází z dílny Dontnod Entertainmant. Poprvé byla hra oznámena v roce 2019 na Xbox konferenci v Londýně s tím, že se má jednat o první hru, kde bude hráč hrát za transgender postavu, v tomto případě za Tylera. Z toho důvodu také vývojáři spolupracovali s transgender komunitou, aby docílili autentičnosti postavy. Hra mimo jiné získala cenu za nejlepší Microsoft Xbox hru roku na letošním Gamescomu.

Hra Tell Me Why je rovněž dostupná v rámci předplatného Xbox Game Pass.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama