Další krátká videa z LEGO Star Wars: The Force Awakens
LEGO Star Wars: The Force Awakens Novinka Další krátká videa z LEGO Star Wars: The Force Awakens

Další krátká videa z LEGO Star Wars: The Force Awakens

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Tentokrát přichází na řadu Rey, Kylo Ren a předobjednávkový bonus The Empire Strikes Back Character Pack. <strong>Aktualizováno</strong> o trailer na Droids Character Pack pro PS4 a PS3.<strong></strong>

Reklama

Update: Nově je k dispozici také trailer, který láká na Droids Character Pack. Ten bude k dispozici jen pro verze hry na PS4 a PS3 a zahrne astrodroidy, protokolární droidy, bitevní droidy a dokonce nebude chybět ani generál Grievous.

LEGO Star Wars: The Force Awakens se má dočkat dalšího exkluzivního obsahu pro PlayStation. Kromě Droids Character Packu by mělo jít minimálně o Phantom Limb Level Pack, jenž má převyprávět příběh z jednoho komiksu o tom, jak C-3PO/Threepio přišel k červené paži, kterou jsme viděli ve filmu.

Původní zpráva (8:48): Příval krátkých videí, která představují nejen hlavní postavy LEGO Star Wars: The Force Awakens, nekončí. Podobně jako v případě starší novinky jsme ale zvolili přístup souhrnu toho, co se objevilo za poslední dobu, místo abychom věnovali novinku každému z nich.

A tak tu máme několik dní stará videa, která vám představí kostičkovanou verzi Kyla Rena a předobjednávkový bonus The Empire Strikes Back Character Pack. Ty doplňuje nejnovější prezentace Rey.

Aby těch starších věcí nebylo málo, prostřednictvím této novinky doháníme i některé screenshoty ze hry, které jsme v minulosti minuli. Některé jsou novější, jiné pochází ještě z dob oznámení hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama