Další lákání na endgame obsah v The Division 2
The Division 2 Novinka Další lákání na endgame obsah v The Division 2

Další lákání na endgame obsah v The Division 2

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Po dohrání kampaně bude proti vám stát nebezpečná polovojenská frakce s mnohem lepším vybavením.

Reklama

U prvního dílu The Division podcenili vývojáři endgame obsah. U nadcházejícího pokračování nechtějí chybu opakovat a lákají na endgame v pořadí druhým trailerem.

Po dokončení hlavní kampaně The Division 2, tedy zhruba po 40 hodinách, až postavíte zpět na nohy Washington, D.C., se ve městě objeví polovojenská frakce Black Tusks, která je mnohem lépe vybavena.

„Jsou tužší, lépe vybaveni a mají k dispozici impozantní hardware v podobě ozbrojených dronů a robotických psů. Bojují neúnavně na každém centimetru herní mapy, budete s nimi mít problém i poté, co se dostane na úroveň 30. Black Tusks jsou odhodláni získat Washington, D.C. za každou cenu,“ píše Ubisoft.

Zároveň Ubisoft připravil raidy pro 8 hráčů, které jsou navržené jako neuvěřitelně náročné mise, které vyžadují dobrý a sehraný tým hráčů. Naštěstí v obou případech budete mít něco navíc. Po dosažení endgame obsahu si vyberete jednu ze tří specializací, odemknete nové dovednosti a získáte speciální zbraně vyšší třídy. Specializace Survivalist je vybavena kuší, jež dokáže nadělat pěknou explozivní paseku z dálky. Sharpshooter je vyzbrojen výkonnou odstřelovací puškou o kalibru 50, zatímco Demolitionist se svým granátometem způsobí zmatek na nepřátelských pozicích.

Než se ale k endgame obsahu dostanete, musíte se prokousat příběhovou kampaní, kterou půjde hrát v singleplayeru i v kooperaci s dalšími hráči. Cílem je spojit civilisty, rozdělit agresivní frakce a potlačit jejich vliv v ulicích Washingtonu, D.C. Budete muset najít a kontaktovat opevněná sídla, nalézt a zachránit civilisty a další podobné aktivity. Lze očekávat, že se jejich náplň nebude od prvního dílu The Division moc lišit.

Nezapomeňte, že od 1. do 4. března se koná veřejná beta na platformách PC, PlayStation 4 a Xbox One.

The Division 2 vychází 15. března na PC, PlayStation 4 a Xbox One s českými titulky. Hru můžete předobjednat na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama