Další náznak, že Elder Scrolls Online přejde na free-to-play
Novinka Další náznak, že Elder Scrolls Online přejde na free-to-play

Další náznak, že Elder Scrolls Online přejde na free-to-play

Michal Burian

Michal Burian

31

Nedávno se přestalo prodávat nejdelší předplatné a teď jeden obchod stahuje všechny kusy této hry.

Reklama

2. ledna jsme vás v našich jednohubkách informovali, že Bethesda z nabídky odstranila nejdelší předplatné pro Elder Scrolls Online. Šlo o předplatné, které by vám zajistilo přístup do tohoto fantasy MMORPG titulu na šest měsíců. Od té doby si můžete koupit pouze 30 nebo 90 denní poukaz. Není tedy divu, že se spekuluje o tom, že Elder Scrolls Online přejde na free-to-play podobně jako Star Wars: The Old Republic.

Pokud tomu stále nechcete věřit, tak tu máme další náznak. Australský obchod EB Games měl všem svým pobočkám nařídit, aby do 13. ledna odstranily všechny fyzické kopie této hry, zabalily je a odeslaly zpět vydavateli. Se zprávou přišlo australské Kotaku s odvoláním na svůj zdroj.

V prohlášení potom EB Games uvedli, že jde o standardní postup po svátcích a že se odstraňují z pultů i další hry, třeba The Evil Within a Destiny. Zdroj Kotaku ale tvrdí, že to se skutečně děje, ale pouze u her, které jsou přebytečné (obchod jich naskladnil mnoho), avšak u Elder Scrolls Online to zahrnuje všechny kusy a k tomu i předplacené karty.

Navíc klesá i cena, za kterou se dá Elder Scrolls Online koupit. Aktuálně je od 400 do 500 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama