Další náznaky o DLC do Modern Warfare 3
Modern Warfare 3 Novinka Další náznaky o DLC do Modern Warfare 3

Další náznaky o DLC do Modern Warfare 3

Michal Burian

Michal Burian

5

Na internetu se objevilo další video, které odhaluje dosud neoznámené dodatečné mapy do Call of Duty: Modern Warfare 3.

Reklama

Stránka Modern Prestige nahrála na YouTube video, které taktéž odhaluje již dříve zmíněné mapy, jež by měly být součástí dodatečného balíčku map do Modern Warfare 3.

Pokud budeme věřit spekulacím, multiplayer se rozšíří o mapy nazvané Morning Wood, Overwatch (Spec Ops mapa z MW2), Italy, Concrete a Park.

Jde tedy o úplně stejné mapy, o nichž jsme vás informovali již včera. To jsme se dozvěděli, že balíček by měl nést název Overwatch.

Přitom již v neděli jste se mohli seznámit s prvním DLC, Nostalgic Map Pack. Ten by měl podle nepotvrzených zpráv vyjít 1. března a obsahovat upravené mapy z prvního a druhého Modern Warfare, konkrétně Terminal, Favela, Crossfire a Shipment.

Activision únik informací o dodatečném obsahu nechtěl komentovat. Pokud se výše zmíněné informace potvrdí, připravte se, že cena jednoho balíčku bude odhadem okolo 10 až 20 amerických dolarů. DLC pravděpodobně vyjde nejprve pro Xbox 360 a o měsíc později na PS3 a PC.

Pokud jste předplatitelé komunitní služby Elite, DLC byste měli mít zdarma.

V poslední době je těch “údajných úniků“ nějak moc. Vůbec bychom se tedy nedivili, kdyby to byl marketingový tah vydavatele. Tomu nicméně nasvědčuje i fakt, že se Activision nesnaží videa z YouTube odstranit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama