Další náznaky o samostatném prodeji Modern Warfare Remastered
Call of Duty: Modern Warfare Remastered Novinka Další náznaky o samostatném prodeji Modern Warfare Remastered

Další náznaky o samostatném prodeji Modern Warfare Remastered

Michal Burian

Michal Burian

22

Dále o podpoře PlayStation 4 Pro a nový trailer.

Reklama

Společnost Activision se po vlažném přijetí futuristické války v Call of Duty: Infinite Warfare rozhodla, že majitelé dražších edic pojmenovaných Legacy a Legacy Pro získají navíc Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Předělávku velmi populárního dílu, který se stal vzorem pro další first-person střílečky.

Activision stále tvrdí, že Modern Warfare Remastered nebude v prodeji samostatně. Náznaky vypovídají o něčem jiném. Zejména potom vyjádření Davida Pellase pro GameReactor. Ten v rozhovoru před měsícem řekl:

„Dříve jsme oznámili, že bude k dispozici deset map během vydání, a to stále platí. Zbylých šest map ale dáme zdarma po vydání pro každého, kdo si koupí Modern Warfare Remastered - každého, kdo ho vlastní nebo vlastní edici Infinite Warfare, která remaster obsahuje. Oni všichni budou mít všech 16 map.”

Dnes tu máme další důkaz. Call of Duty: Modern Warfare Remastered se objevil samostatně na Windows Store pro PC. V současné době nejde koupit, ale je dost velká pravděpodobnost, že po vydání Infinite Warfare a Modern Warfare Remastered (dojde k němu 4. listopadu) tomu bude jinak. Osobně jsem očekával, že čtvrtý díl CoD bude samostatně vydán až na začátku příštího roku, nejspíš k tomu dojde dřív.

Abychom pouze nespekulovali, tak Activision vydal nový trailer a vývojáři ze studia Raven Software prozradili, v čem bude jiná verze pro výkonnější konzoli PlayStation 4 Pro. Pokud si koupíte PS4 Pro (vychází 10. listopadu), tak si vychutnáte bohatší textury a dynamickou grafiku v rozlišení až 4K (konzole roztáhne obraz), stejně tak plynulejší frekvenci snímků za sekundu.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered obsahuje plnohodnotnou singleplayerovou kampaň a 10 multiplayerových map. Dalších šest map bude bezplatně přidáno v prosinci. Novinkou bude mód Kill Confirmed, který v původním Modern Warfare nebyl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama