Další náznaky příchodu Half-Life 3?
Half-Life Novinka Další náznaky příchodu Half-Life 3?

Další náznaky příchodu Half-Life 3?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

25

Ano, je to tak. Potají spuštěná stránka zdaleka nebyla poslední spekulativní informací ohledně třetího dílu Half-Life 3.

Reklama

Ačkoliv mnozí vidí stránku jako čistý výsměch nějakého zlosyna, naděje fanoušků nepřestává udivovat. Jak jsme se zmínili ve včerejší aktualizaci, na internetu se objevila zpráva, která zmiňovala, že Gabe Newell dovolil vývojářům šířit postupné náznaky na vývoj třetího dílu Half-Life 3.

Je pravda, že Valve před devíti dny samo potvrdilo, že na třetí díl série v žádném případě nelákalo a informace nepodávalo. Mnozí, kteří donekonečna luštili řeč Wheatleyho a hledali náznaky na vývoj tak opět mohli klidnit hormon. To ale bylo před týdnem, proč tedy nezačít se žhavením fanoušků právě teď?

To si nejspíše řekli mnozí a jedna ze stop se skrývá v nedávném vánočním updatu titulu Team Fortress 2, o kterém jsme vás před několika dny informovali. „Jaký je opravdový význam Australských Vánoc?“ píše se na oficiálním blogu hry. To ale není zdaleka vše.

Bystrozrací fanoušci informují, že úvodní obrázek (kde je v současné době vidět usmívající se inženýr) byl zcela jiný. Ba co více, byl velmi rychle stažen. Ptáte se jaký? Koukejte níže.

Méně zkušeným prozradíme, o co se jedná. Na obrázku je vidět Polární záře, v originále „Aurora Borealis“. Stále vám to nedochází? Borealis je název lodi Aparture Science, která má dlouhé kořeny v univerzu Half-Life.

Mnozí se domnívají, že Valve začalo s náznaky a oficiální odhalení třetího dílu série Half-Life se nezadržitelně blíží. Kdy se jej dočkáme? Na E3 2012? Nebo dříve? Nebo už za pár dnů, na Vánoce? Dvojsmysl „opravdového významu Vánoc“ nám stále vrtá hlavu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama