Další odklad Red Dead Redemption 2 nehrozí
Red Dead Redemption 2 Novinka Další odklad Red Dead Redemption 2 nehrozí

Další odklad Red Dead Redemption 2 nehrozí

Michal Burian

Michal Burian

14

PlayStation 4 a Xbox One verze očekávané westernové akce od Rockstaru nebudou znovu odloženy, slibuje generální ředitel Take-Two.

Reklama

Minulý týden byla očekávaná westernová akce Red Dead Redemption 2 podruhé odložena. Tentokrát z jara letošního roku na 26. října. Fanoušci se právem obávají, aby v následujících měsících nedošlo k dalšímu posunu. To odmítá generální ředitele vydavatelské společnosti Take-Two.

Strauss Zelnick řekl, že Rockstar se zaměřuje na nejkvalitnější herní zážitky. Z toho důvodu si vyžádal čas navíc, aby mohli vývojáři Red Dead Redemption 2 vyladit a na podzim nám dodat kvalitní hru. Zároveň je konec října vhodným obdobím. V těchto časech lidé mají tendenci utrácet více peněz, avšak Red Dead Redemption 2 půjde proti novým dílům sérií Battlefield a Call of Duty. Bude zajímavé sledovat, jaké hře se z této trojice bude nejvíce dařit.

Zelnick se ještě vrátil k týmu Rockstar Games. Na adresu tohoto známého studia řekl: „V Rockstar Games se nikdy neopírali o minulost, jsou zaměřeni na inovace.“

Zdroj: GameSpot.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama