Další plány s The Walking Dead: Saints & Sinners
Novinka Další plány s The Walking Dead: Saints & Sinners

Další plány s The Walking Dead: Saints & Sinners

Michal Jonáš

Michal Jonáš

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4

Hlavní dobrou zprávou je, že se hry dočkají i další VR platformy.

Reklama

The Walking Dead: Saints & Sinners je již velmi úspěšný akční titul pro virtuální realitu podle licence tištěného komiksu The Walking Dead od Roberta Kirkmana, Tonyho Moora a Charlieho Adlarda. Hra pochází od americké filmové producentské společnosti Skydance Media z Kalifornie, resp. její herní divize Skydance Interactive, v níž pracuje i zkušená vývojářka Amy Hennig (série Legacy of Kain, Uncharted či Battlefield: Hardline).

 

Další plány s The Walking Dead: Saints & Sinners

 

Nyní tvůrci oznámili své plány pro příští měsíce. Velmi pozitivně přijatou hru (90% příznivých recenzí na Steamu, ∅ 81/100 na Metacritic) sužují nějaké chyby, takže se pracuje na jejich odstraňování, když již byly vydány čtyři opravné balíčky. V současné době titul podporuje pouze PC VR platformy HTC Vive, Oculus Rift, Valve Index a Microsoft Windows Mixed Reality. Dobrou zprávou je, že se nyní hra převádí také na Oculus Quest a hlavně na PlayStation VR. Na tyto sady by hra měla vyjít ještě v tomto roce.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=gVIbhdF_xow[/embed]

 

Akční hra z pohledu první osoby obsahuje 20 hlavních misí na minimálně 15 hodin hraní v plně otevřeném světě New Orleans a nemá nic společného s nedávnými sériemi podle stejné licence The Walking Dead: The Telltale Series a Overkill’s The Walking Dead. Hru koupíte za 33,99 EUR (cca 855,-) na Steamu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama