The Walking Dead: Saints & Sinners
Novinka The Walking Dead: Saints & Sinners

The Walking Dead: Saints & Sinners

Michal Jonáš

Michal Jonáš

11
Platformy Windows PC

Nová akční střílečka z virtuálního pohledu podle zombie licence.

Reklama

Americká filmová producentská společnost Skydance Media z Kalifornie začala více fušovat i do videoher. Producent takových snímků, jako jsou Mission: Impossible - Fallout, Terminátor: Temný Osud nebo Top Gun: Maverick si v roce 2015 založil herní divizi Skydance Interactive. Nedávno do ní z EA přestoupila i zkušená vývojářka Amy Hennig. Divize po dvou letech vydala svoji prvotinu jako akční střílečku s obřími mechy pro virtuální realitu Archangel: Hellfire - Enlist FREE a nyní uvedla svoji druhou hru také pro systémy virtuální reality The Walking Dead: Saints & Sinners.

 

The Walking Dead: Saints & Sinners

 

Nová hra je postavena na základě licence tištěného komiksu The Walking Dead od Roberta Kirkmana, Tonyho Moora a Charlieho Adlarda, tedy nikoli na jinak široce využívané licenci stejnojmenného televizního seriálu, a odehrává se přímo v New Orleans tři dny po vypuknutí nákazy. Příběh je v The Walking Dead: Saints & Sinners ale oproti předlohovému komiksu i vedlejšímu seriálu zcela samostatný a nový, když se s událostmi a postavami v komiksech a seriálech občas jen krátce protne.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=fh_BLGzMvDk&feature=emb_title[/embed]

 

Město sice ještě není zcela zamořené zombiemi, ale kromě nich v něm bojují také dvě frakce lidí. Hra vyšla exkluzivně pro PC a vyžaduje VR systémy HTC Vive, Oculus Rift, Valve Index či Microsoft Windows Mixed Reality. Bez těchto sad si titul nezahrajete. Akční hra z pohledu první osoby obsahuje 20 hlavních misí na minimálně 15 hodin hraní v plně otevřeném světě New Orleans a nemá nic společného s nedávnými sériemi podle stejné licence The Walking Dead: The Telltale Series a Overkill's The Walking Dead. Hru koupíte za 33,99 EUR (cca 855,-) na Steamu, kde má velmi kladné recenze.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama