Další Resident Evil se bude možná soustředit na horor
Resident Evil 7 Novinka Další Resident Evil se bude možná soustředit na horor

Další Resident Evil se bude možná soustředit na horor

Michal Burian

Michal Burian

25

Podle Capcomu je o tyto hry zájem, dokazuje to The Last of Us a Tomb Raider.

Reklama

Série Resident Evil se za tu řadu let neskutečně změnila. Vědí to hráči a konečně to snad došlo i samotným šéfům ve společnosti Capcom. Fanoušci již nějakou dobu volají po návratu ke kořenům, abych byl přesný tak k hororovější stránce hry, která by nepřestavovala pouze akci.

Vypadá to, že budou vyslyšeni. Z rozhovoru Michaela Pattisona z Capcomu na portálu MCV vyplývá, že by se série Reisdent Evil mohla vrátit ke svým kořenům a nabídnout hororovější pojetí celého příběhu, respektive hratelnosti. Není divu, Resident Evil: Revelations pro 3DS sklidil dobré oslavy, zatímco na Resident Evil 6 se snesla kritika a Metascores je 67-74. Tak proč by Capcom hráčům nevyhověl?

"Hodně se mluví o tom, že hráči jsou nasyceni zombie hrami a post-apokalyptického světa, ale stále se mu daří. Dokazuje to The Last of Us, které se vydalo správným směrem, stejně tak Tomb Raider. Hráči podle nás stále chtějí tyto hry," řekl Pattison.

Připomeňme, že Resident Evil 6 prodal do března 2013 přes 4,9 milionů kusů. Tak uvidíme, co nám přinesou následující měsíce a roky. Chtěli byste hororovější Resident Evil?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama