Další rozšíření The Elder Scrolls: Legends nese název Moons of Elsweyr
The Elder Scrolls: Legends Novinka Další rozšíření The Elder Scrolls: Legends nese název Moons of Elsweyr

Další rozšíření The Elder Scrolls: Legends nese název Moons of Elsweyr

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy Windows PC Apple iOS Android Android Apple Mac

Zaměří se na domovinu Khajiitů.

Reklama

Tisková konference Bethesdy na E3 byla bohatá na velká, malá, příznivá i méně oblíbená oznámení (zdravíme mobilního Commandera Keena). A příležitostně došlo i na vyloženě mikroskopická oznámení, mezi něž patří zejména odhalení nového rozšíření karetní hry The Elder Scrolls: Legends. Na pozadí konference se však tvůrci podělili o poněkud větší množství informací než na pódiu, takže máme k dispozici první detaily.

Nová expanze Legends vyjde už 27. června a zaměří se na tématiku Elsweyru, domoviny Khajiitů, kterou můžete znát zejména ze stejnojmenného a nedávno vydaného datadisku The Elder Scrolls Online. Jako obvykle hru obohatí 75 nových karet, včetně karet Khajiitů, samozřejmě vybavených mechanikou Pilfer, pro všech pět základních atributů (barev). Chybět nebude ani čerstvá hudba, sada předpřipravených tematických balíčků, skin herní plochy a další herní mechaniky.

Konkrétně jde o Wax a Wane, umožňující vstoupit do hry kartám vybaveným schopnostmi v závislosti na fázích měsíců, a Consume. Díky této mechanice bude možné obětovat jednu z vyřazených karet ve vaší hromádce a získat výrazné výhody. A jestli se chcete na Moons of Elsweyr pořádně připravit, můžete si v in-game obchodě předobjednat balík za 49,99 amerických dolarů, který obsahuje 50 balíčků s novými kartami, legendární kartu z expanze Moons of Elsweyr, exkluzivní titul Bearer of the Wrathstone a prémiový karetní rub Wrathstone.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama