Další screenshoty ze zrušené čtvrté epizody Half-Life 2
The Crossing Novinka Další screenshoty ze zrušené čtvrté epizody Half-Life 2

Další screenshoty ze zrušené čtvrté epizody Half-Life 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

21

Po letech se můžeme podívat na nové obrázky z projektu, na kterém pracovali tvůrci Dishonored. Nechybí ani dva screenshoty z dalšího zrušeného projektu The Crossing.

Reklama

Na začátku roku 2013 jsme se díky fanstránce ValveTime.net mohli podívat na obrazové materiály ze zrušeného projektu známého pod názvy Half-Life 2: Episode Four a zejména Return to Ravenholm. Na projektu, který byl vyvíjen v letech 2006 a 2007, pracovali lidé z Valve a především z Arkane Studios. Tohle studio můžete znát třeba díky Dishonored nebo staršímu RPG Dark Messiah of Might & Magic.

Okolnosti zrušení projektu jsou dodnes nejasné a kromě toho, že byla hra zasazena do Ravenholmu, nevíme ani nic pořádného o příběhu. Tahle skutečnost se během let bohužel nezměnila.

Alespoň se ale nyní můžeme podívat na další obrázky, které opět vykopali lidé z webu ValveTime.net. Ty ukazují jakousi vězeňskou lokaci a díky přítomnosti určitých částicových efektů potrvrzují minimálně to, že Return to Ravenholm měl využívat verzi Source enginu použitou v Half-Life 2: Episode Two.

Jedenáct screenshotů z Return to Ravenholm/Half-Life 2: Episode Four doplňuje dvojice obrázků z The Crossing, dalšího zrušeného projektu Arkane Studios. O něm jsme informovali poměrně nedávno.

Return to Ravenholm/Half-Life 2: Episode Four

The Crossing

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama