Další spekulace ohledně Half-Life 3
Half-Life Novinka Další spekulace ohledně Half-Life 3

Další spekulace ohledně Half-Life 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

51

Navzdory našim nejniternějším tužbám nepadlo v rámci VGA o dalším Half-Life ani slovo. Aktivita fanoušků ale přesto neustává. Naopak, každým dnem roste a roste, což dokazují nové spekulace a nálezy.

Reklama

V první řadě začal internetem kolovat údajně pravdivý screenshot, zobrazující achievementy Half-Life 3. Většina fanoušků ale považuje obrázek za jasný podvrh, k čemuž se přidáváme i my. Obyčejně se ohledně Half-Life chytáme každého stébla, ale tohle se nám zdá až moc pochybné.

Další věc už je ale o poznání zajímavější a možná i uvěřitelnější. Na VGA o Half-Life 3 opravdu nepadlo ani slovo. Aspoň ne přímo. Stejně jako existuje šance, že Joker při předávání své zasloužené ceny prozradil dalšího Batmana, existuje šance, že něco mohl prozradit i Wheatley z Portalu 2, jenž vyhrál nejlepšího dabéra.

Jak lze vidět na tomto fóru, někteří fanoušci se videa chytli jako klíště a nalezli v něm pár možných zajímavostí. Záhadný kód, v němž se možná objevují iniciály Gordona Freemana, různá vědecká fakta, jež by mohla také něco napovídat, data, obrysy headcrabů nebo náznak lambda loga, to všechno nahrává dalším spekulacím. Zvlášť když Portal 2 byl oznámen podobně šíleným a záhadným způsobem.

Jak to tak vypadá, z pátrání po informacích o dalším Half-Life už se pomalu stává něco jako hledání Svatého grálu. Otázka je, jak dlouho nás bude Valve ještě trápit, než se k něčemu samo vyjádří, anebo už tohle všechno je mistrně kočírovaná a vymyšlená marketingová kampaň?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama