Další velký díl Assassin's Creed v roce 2011
Novinka Další velký díl Assassin's Creed v roce 2011

Další velký díl Assassin's Creed v roce 2011

Michal Burian

Michal Burian

11

Ubisoft se dnes rozpovídal o svých plánech a prozradil, že další velký díl ze série Assassin's Creed budeme hrát již v příštím roce + prodeje Brotherhood.

Reklama

Yves Guillemot, šéf vydavatelské společnosti, řekl před deseti dny, že se něco okolo série Assassin's Creed bude dít v příštím roce. Do podrobností zacházet nechtěl a tak jsme si museli počkat na dnešek, kdy vše prozradil Geoffroy Sardin z evropského sídla Ubisoftu.

"Ano, Yves [Guillemot, CEO] se o tom ve finanční zprávě zmínil. Mohu potvrdit, že podrobnosti se dozvíte brzy. V tuto chvíli vás mohu pouze ujistit, že v příštím roce bude další velká Assassin's Creed hra."

Není tedy pochyb, že se v příštím roce dočkáme třetího dílu Assassin's Creed, který nabídne něco nového, a pravděpodobně se vžijeme do úplně jiného zabijáka.

Potvrzení o Assassin's Creed v roce 2011 přišlo společně s informací o prodeji. Série prodala už 20 milionů kopií a poslední díl Brotherhood (recenzi naleznete zde) má jen v Evropě za první týden milion kopií. Není divu, že se Assassin's Creed po právu stal největší značkou francouzské firmy Ubisoft. GRATULUJEME.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama