Další video z pozadí Mafie 3 se zaměřuje na New Orleans
Novinka Další video z pozadí Mafie 3 se zaměřuje na New Orleans

Další video z pozadí Mafie 3 se zaměřuje na New Orleans

Martin Cvrček

Martin Cvrček

12

Ani tentokrát ale neuvidíte žádné nové záběry, video tak slouží spíše jako další ukázka hudebního doprovodu.

Reklama

V 2K očividně nelení a Mafii 3 už nyní zařizují slušnou mediální masáž. Nedlouho po odhalení samotné hry a prvních materiálů jsme se dočkali videa, které se zaměřovalo na hlavního anti-hrdinu jménem Lincoln Clay, a teď tu máme druhé video. To se pro změnu soustředí na New Orleans, které ve hře navštívíme.

Producent Andy Wilson tvrdí, že série Mafia se proslavila vyprávěním příběhu souvisejícím s organizovaným zločinem, který se odehrával ve městě, z něhož bylo dost cítit dobové i místní zasazení. A tvůrci Mafie 3 se snaží o totéž.

Jak už jste se ale mohli dočíst v našich dojmech z Gamescomu, New Orleans v Mafii 3 není přesnou kopií skutečné podoby města v roce 1968. Jde spíše o podobu, kterou si vysnili sami vývojáři. Město ale stále odráží dobu a to, co se v ní dělo, takže hráč by měl mít pocit, že se opravdu pohybuje po New Orleans v roce 1968.

Dobu má přirozeně odrážet také soundtrack. Hudba je mimochodem snad jediným skutečným důvodem, proč věnovat novému videu pozornost, protože jinak v něm nenajdete žádné nové záběry, ani neuslyšíte nové informace. Pokud ale přestanete vnímat Wilsonův hlas, můžete si poslechnout další působivou skladbu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama