Další vývojářský deník Mafie 3 popisuje zločinecký systém
Novinka Další vývojářský deník Mafie 3 popisuje zločinecký systém

Další vývojářský deník Mafie 3 popisuje zločinecký systém

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

Tvůrci vysvětlují, jak v Mafii 3 funguje zasahování do kšeftů a konflikt s šéfy podsvětí, kteří řídí jednotlivé části města. <strong>+ nový koncept Vita.</strong>

Reklama

Další pátek, další vývojářský deník Mafie 3. Dnes tvůrci mluví o zločineckém systému, konkrétně o tom, jak v roli Lincolna Claye budete moci překazit kšefty mafiánských šéfů, kteří řídí jednotlivé části města.

Hráč má přitom na výběr, jakým způsobem, potažmo v rámci jakých úkolů bude mafiánům škodit, což vyláká šéfa k obraně svého území. Určité činnosti přitom povedou ke zpřístupnění dalších úkolů.

Nepřátelům můžete škodit i tak, že zlikvidujete vymahače, kteří hlídají chod jednotlivých kšeftů. Pokud se na jejich odstranění vykašlete, mohou se stáhnout do úkrytu a následně ztížit jeho převzetí.

Video je jako vždy opatřeno českými titulky. Když tak ale poslouchám slova tvůrců, připadá mi, že se systém plnění aktivit, likvidace předáků a následného převzetí území docela podobá systémům zabírání území v Mad Maxovi, Middle Earth: Shadow of Mordor a dalších open-world titulech.

Včera navíc došlo k vydání dalšího konceptu, který opět ukazuje Vita Scalettu, protagonistu Mafie 2. Ten bude v Mafii 3 plnit úlohu jednoho z poručíků, jimž můžete předat kontrolu nad územím, které ovládnete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama