Další Wolfenstein vyjde i na Switch
Wolfenstein Novinka Další Wolfenstein vyjde i na Switch

Další Wolfenstein vyjde i na Switch

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy Nintendo Switch Switch

Zatím však není jasné, jestli se jedná o chystaný Youngblood či plnohodnotný třetí díl.

Reklama

Bethesda se v poslední době v oblasti velkých vydavatelů prosadila jako jeden z největších podporovatelů Nintenda Switch. Skyrim, Doom, Wolfenstein 2: The New Colossus, Fallout Shelter, to všechno je na aktuální konzoli Nintenda k dispozici. A tím to ještě nekončí. Už v den vydání bude na Switchi k dostání Doom Eternal, brzy se přidá The Elder Scrolls: Legends, a nově Pete Hines z Bethesdy na výstavě PAX Aus prohlásil, že možnost vydání na Switchi je součástí jednání o prakticky každé hře, kterou studia spadající pod Bethesdu vytváří. O vyjádření informoval například server Gamespot.

Některé projekty na Switch nezavítají, například Fallout 76 a The Elder Scrolls Online, protože to není z technických důvodů možné. Pokud však neexistují výrazné zábrany, hry Bethesdy vyjdou na co největším množství platforem. Hines dokonce prohlásil, že pro Switch vyjde další Wolfenstein. Bohužel už ale nespecifikoval, jakou hru tím vlastně myslel.

Ve vývoji je aktuálně primárně kooperativní spin-off Wolfenstein: Youngblood, který oficiálně míří na PC, PS4 a Xbox One a vyjde někdy během příštího roku. Nedávno však bylo potvrzeno, že se dočkáme i plnohodnotného třetího dílu, který naváže na New Order z roku 2014, o rok mladší prequel Old Blood a loňský The New Colossus. Ať už ale půjde o Youngblood či Wolfensteina 3, majitelé Switche se mohou s určitostí těšit na další příležitost hromadné likvidace nácků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama