Novinka Další zajímavá soulsovka na obzoru, běží na Unreal Enginu 5

Další zajímavá soulsovka na obzoru, běží na Unreal Enginu 5

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Podívejte se na čerstvou ukázku, známe i datum vydání.

Reklama

Příznivci soulsovek se v uplynulém roce dočkali převážnou většinou hráčů kladně přijatých titulů jako Lies of P, Wo Long: Fallen Dynasty nebo Lords of the Fallen. V rámci letošního roku stojí nepochybně za pozornost především dva chystané počiny v podobě titulů Rise of the Ronin od studia Team Ninja a Black Myth: Wukong od vývojářů ze studia Game Science. Otazník samozřejmě visí nad již delší dobu oznámeným rozšířením pro Elden Ring.

Rozhodně se ale nejedná o jediné hry, které by fanoušci žánru měli mít v patrnosti. Nově se o pozornost po delší přestávce přihlásil titul s názvem Enotria: The Last Song. Jedná se o akční RPG od italského studia Jyamma Games, které běží na Unreal Enginu páté generace. Vývojáři lákají na propracované a náročné souboje z pohledu třetí osoby, ve kterých budou hrát důležitou roli masky. Ty budete moci sbírat ze zabitých nepřátel a získávat tím postupně nové schopnosti.

Právě postupný vývoj postavy se má společně s měnícím se prostředím a přítomností logických hádanek řadit mezi další přednosti hry. Výše v náhledu se můžete podívat na nový trailer, který zároveň odhalil přesné datum vydání. To bylo stanoveno na 21. června, kdy Enotria: The Last Song vyjde na PC (Steam, Epic Games Store) i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Další zajímavá soulsovka na obzoru, běží na Unreal Enginu 5
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama