Další zklamání pro fanoušky Agony. Ani Agony Unrated nebude
Agony Novinka Další zklamání pro fanoušky Agony. Ani Agony Unrated nebude

Další zklamání pro fanoušky Agony. Ani Agony Unrated nebude

Michal Burian

Michal Burian

22
Platformy Windows PC

Polské studio bojuje s finančními problémy. Z technických a právních důvodů byl vývoj Agony Unrated zrušen.

Reklama

Tohle je zlý sen pro fanoušky survival hororu Agony, kteří zažívají další zklamání. Polské studio Madmind muselo nejprve sáhnout k cenzuře hry z právních důvodů. Poté slíbilo vydání bezplatné aktualizace pro PC, která by cenzurovaný obsah do hry vrátila. Bohužel se tak nestalo. Vývojáři ale přišli s náhradou v podobě samostatného titulu Agony Unrated. Ten se měl prodávat na Steamu a nabídnout původní verzi hry s dobrodružstvím v pekle, se vším všudy. Majitelé Agony měli mít možnosti si necenzurovanou verzi koupit s 99% slevou, či zadarmo. O tomhle v době oznámení nebylo ještě rozhodnuto.

Ani Agony Unrated nevznikne. Nově Madmind informovali, že bojují s finančními problémy. „Z technických a právních důvodů musíme zrušit vývoj Agony Unrated. Část týmu bude i nadále podporovat Agony na PC a konzolích formou nových patchů. V dohledné době bude opraven problém u Xboxu One X,“ informují autoři na Steamu. Aktualizace je hotova a čeká se na schválení ze strany Microsoftu. Tento týden mají všechny tři verze obdržet další patch vylepšující nasvícení a opravující různé chyby.

Součástí Agony Unrated měly být další zvuky a cut-scény, nové erotické animace, textury a modely ve vysokém rozlišení bez cenzury, všechny scény, které byly odstraněny z původní verze, nebo další animace v režimu Succubus. Plus Agony Mode měl být odemčený od začátku, stejně jako Succubus Mode.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama